Products Bintang

Sing spesialisasine ing peralatan ketel
  • Biomass Boiler
  • Thermal Oil Heater
  • Gas Oil Boiler

Napa Pilih kita

Sing spesialisasine ing Equipment Boiler

Huatai Petrochemical Equipment Co., Ltd.

1 (1)
Boiler HTS Petrochemical Equipment Co
Boiler HTS netepake kerjasama long-term karo sawetara ngrancang Gambling ngelmu, kayata China Riset Institut coal Xi'an Thermal Power Research Institute, Shandong energi panas lan listrik ngrancang institute, Tianjin termal daya ngrancang institute co., Ltd. Uga di bangun hubungan kerjasama sarujuk karo sawetara colleges lan universities kalebu Tsinghua University, Xi'an Jiaotong University, Harbin Institut Teknologi, Huazhong Universitas Sains dan Teknologi, etc, sing saya pirso majeng teknologi internasional, nggoleki lan ngembangaken asil kanggo entuk tingkat majeng efficiency dhuwur termal, energi-daya, produk Proteksi lingkungan, kang mbantu Boiler HTS nambah kekuatan sakabèhé nemen lan sumber ... 【liyane】
  • gaya Enterprise
  • Certification
  • cilik customer
  • 1 (1)

    anyar

    NEWS

    • Huatai Co., Ltd. wis dijupuk ing kualifikasi Manufaktur saka 7sets kanggo 10 ton WNS BOILERS nitrogen uap kurang liwat Penawaran

      Huatai Co., Ltd. wis dijupuk ing kualifikasi Manufaktur saka 7sets kanggo 10 ton WNS BOILERS nitrogen uap kurang liwat Penawaran. Proyek iki Applied kanggo dadi panas saka nimbali Punjab NW. Our company iku riset technical lan pembangunan, produksi, pengawasan kualitas, A. ...

    • Huatai Limited dening Share Ltd nanggapi positif kanggo telpon saka "siji sabuk lan siji dalan" inisiatif

      Huatai Limited dening Share Ltd nanggapi positif kanggo telpon saka "siji sabuk lan siji dalan" inisiatif. Kerjo bareng karo Sinopec Group kanggo ngrampungake proyek Komplek produksi PVC ing Uzbekistan. Kanggo dangu, Huatai Co., Ltd. wis ngadegake omah ketel modern karo efficiency dhuwur lan ene ...

    • Huatai lan Hospital Puyang Central ngrambah hubungan loropaken lan pengusaha

      Ngadepi expansion saka ukuran medical, Puyang rumah sakit pusat mutusaké kanggo introduce BOILERS pangayoman uap lingkungan karo gas alam minangka bahan bakar, kang utamané dipigunakaké ing disinfection dina, ancang-ancang, air conditioning tengah, pawon tengah lan aspèk sanèsipun ing rumah sakit. Sawise ana ...

    • Ing pawon online ketel panas diprodhuksi dening Huatai wis diangkut menyang Xinjiang xinlianxin Energy Chemical Co., Ltd.

      Huatai kang riset teknologi lan departemen pembangunan, departemen produksi, departemen pengawasan kualitas, layanan departemen project lan departemen kerjo bareng karo saben liyane, karo teknologi inti kuwat, sawijining kualitas-kelas kapisan produk lan sistem layanan sampurna, kasil co ...

    • Becik welcome Professor Li Zhiguang kanggo Huatai Co., Ltd. kanggo pembinaan karya lan exchange

      Ing esuk Desember 23, 2017, Mr. Li Zhiguang, mantan profesor University Industrial Harbin, dibukak Huatai Co., Ltd. kanggo pembinaan. Dikancani Zhao Yunfeng, General Manager perusahaan, lan direktur Tang lan direktur Leng saka Puyang Boiler pengawasan Institute, padha melu pengin ...

    Send your message to us:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita